"Sınır Tanımayan Çözümler" Yaz Kampındayız

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Limitless Makers -"Sınır tanımayan çözümler"isimli yaz kampına aşağıda adı geçen 6 öğrencimiz asil, 4 öğrencimiz yedek olarak katılmaya hak kazanmıştır.

1.Muhammet Ali Balcı

2.Yasin Akçam

3.İbrahim Safa Aktaş

4.Kamil Mert Zincirli

5.Mahmut Sami Kurt

6.Ammar C.Varol

7.Fatih Sultan Turanlı(Yedek)

8.Ahmet Furkan Çınarka(Yedek)

9.Alperen Bitgen(Yedek)

10.Kasım Yeşilbaş(Yedek)

Öğrencilerimizi ve emeği geçen koordinatör öğretmenimiz Seçil Ebil'i tebrik ediyoruz.

Limitless Makers, öğrencilere akademik girişimcilik alanında eğitim vermeyi amaçlayan ve insanlık yararına teknoloji üretim basamaklarını öğrencilerin kavramasını sağlamak adına tasarlanmış dört haftalık bir yaz kampıdır. Program kapsamında öğrencilere girişimcilik ruhu ve fikirden ürüne geçişin insanlık yararına nasıl kullanılabileceği hakkındaki gerekli bakış açısı kazandırıldıktan sonra belirlenen konu başlıkları hakkında üçer günlük uygulamalar halinde eğitimler verilecek ve öğrenciye araştırma metotları aktarılıp bilgi üretim süreçleri kavratılacaktır.Düzenlenen uygulama periyotları çerçevesinde öğrenciye deneyimleyerek öğrenme fırsatı sunulacak, öğrencinin düşünsel süreçlerin gelişimi hakkında anlayış sahibi olması sağlanacaktır.

Konu Başlıkları

Programda işlenmek üzere altı yenilikçi teknoloji başlığı belirlenmiştir:

1. Yenilenebilir Enerji

2. Otomasyon